0727605541

Care este cel mai potrivit pentru tine

cum să alegi materialul de tricou

Tricoul, un articol de îmbrăcăminte atât de uzual și de căutat, fiecare avem un tricou preferat pe care îl purtăm cu drag, dar când vine vremea să îl schimbăm cum alegem unul lafel de bun? Problema este că există atâtea modele, croieli, prețuri,  combinații de materiale și țesături încât poate părea a căuta acul în carul cu fân. Cum a ajuns tricoul să fie un articol vestimentar atât de complex ?

După ce am examinat varietatea de tricouri am ajuns la concluzia că există 3 categorii principale de materiale pe piață, ele pot fi subdivizate, însa nu ne complicăm sa despicăm firul în patru și vom vorbi în continuare despre cele mai uzualte țesături

100% Bumbac 

Cea mai comună și populară țesătură pentru tricouri, bumbacul este o fibră vegetală cunoscută încă din antichitate, pufoasă, naturală, obținută din semințele plantei de bumbac. Fibrele sunt pieptănate și toarse într-un fir din care se țese materialul moale și cunoscut de toți numit jerseu.

100% Poliester 

Poliesterul este o țesătură durabilă, sintetică, cu rezistență excelentă. Absorbția redusă a umezelii permite țesăturii să se usuce rapid. Acest material își păstrează întotdeauna forma, indiferent de ciclul de spălare, nu va intra la apă și nici nu se va lărgi. Această țesătură este alegerea celor care petrec mult timp în natură sau în sala de sport, însă poate să rețină mirosurile.

Polycotton - sau amestec bumbac+ poliester

Amestecul este o țesătură care poate avea în compoziție două sau chiar mai multe materiale. Majoritatea producătorilor de textile au introdus din ce în ce mai mult pe piață articole realizate din amestecuri. Putem spune că există un material pentru fiecare. Cele mai comune compozitii de amestecuri sunt:

  • 50/50 sau polycotton - conținut 50% bumbac + 50% poliester
  • CVC - un amestec în care predomină bumbacul
  • Tri-blend - amestec cu trei materiale în compoziție bumbac+ poliester + vâscoză

Care material este mai portivit pentru tine?

Depinde de ce critetii se urmăresc, însă atunci când vorbim despre textilele promoționale, fiind o gamă variată unele adresându-se anumitor categorii, putem să ne îndreptăm atenția către:

Calitate- textură, croială, finisaje, material

Tipul de imprimare care se dorește- serigrafie directă pe material, transfer serigrafic, print (DTG), broderie sau termotransfer (vinil)

Preț- bugetul alocat pentru proiect

Scopul în care se folosește articolul- dacă tricoul este parte a unui echipament de lucru, se folosește pentru campanii de promovare, echipament sportiv, sau pentru retail ori uz individual

Utilizatori- trebuie avut în vedere cine va purta tricoul, există tricouri de damă, bărbați sau copii

Materiale

Care ți se potrivește?

Dacă știi că ai un buget redus, cauți tricouri pentru o promovare / campanie, vrei un model universal, neavând un profil a celui ce va purta tricoul, atunci poți alege modelul  Parade  sau poate cauți echipamentul colegilor tăi de lucru care trbuie să fie unul confortabil dar și cu propietăți de spălare la temperaturi ridicate, dispuneți de un buget mediu, și doriți o croială atât pentru barbați cât și pentru femei vă propunem modelul Resist heavy Man  &  Resist heavy Women 

Recomandari

Calitate si preturi accesibile

O varietate de articole textile pentru publicitate si promovare, accesibile, cu o paletă de culori largă, materiale atent alese și tratate pentru a fi imprimate prin diverse metode precum serigrafie, transfer, broderie, gravare sau sublimare.

Tot ce ai nevoie

Catalogul TEXILE EUROPE cu peste 600 de pagini vă propune o gama extinsă de produse împărțite în 16 categorii ce cuprind cele mai cunoscute branduri precum Gildan, Fruit of the loom, B&C, American Apparel, Russel, și mulți alții decoperiți cele 260 de stiluri inovative toate selectate pentru a vă face remarcat.

Complet

Nu putem să nu vă propunem și produsele oferite din catalogul Tshirt Europe care completează varietatea și vă prezintă și alți producători precum Comfort Colors, Ki mood, Sol's sau Kariban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top
×