0727605541

Calitatea tricourilor este importanta pentru noi

Tricourile sunt realizate din diverse materiale, despre care vom vorbi în amănunt pentru ca atunci când achiziționați un tricou să știți toate detaliile produslui pe care îl urmariți și ce așteptări să aveti după ce îl scoateți din mașina de spălat.

Nu toate tricourile sunt lafel țesăturile, materialele, gramajele dar și croiala, le face să fie cel mai căutat articol de îmbracaminte pe care îl aleg atât femeile cât și bărbații. V-ați întrebat vre-odată care este cel mai moale dar și rezistent bumbac ? Vă spunem noi- Bumbacul SUPIMA.

Bumbac SUPIMA®

Bumbacul SUPIMA®   este cel mai fin bumbac din lume. Produsele realizate din acest tip de bumbac sunt incredibil de netede, rezistente și nu se scămosează.

 

Rezistenta

Acest tip de bumbac este mult mai rezistent decât firele de bumbac obișnuit, acest lucru se datorează faptului că fibrele de bumbac din specia PIMA sunt cu 35% mai lungi conferindu-i rezistență dar și previne împotriva deformării produsului în timp.

Calitate

Tricourile confecționate din acest tip de bumbac au o calitate superioară, cu un aspect neted, ușor de puratat, culori mai vibrante și imprimarea materialelor confecționate din bumbacul SUPIMA este net superioară.

Exclusive

Brand-ul SUPIMA® reprezintă doar 1% din producția globală de bumbac. Acest soi de bumbac Pima, cultivat în SUA, are o istorie de peste 100 ani. În portofoliul nostru, veți găsi tricourile Exclusive 153 și Exclusive 154 din colecția Malfini Premium® , care sunt confecționate din acest material deosebit.

Vrei sa aflii mai multe?

...despre SUPIMA
Fii la curent cu ultimele postari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top
×