0727605541

Promotionale

Descoperă gama de promoționale

Pe lângă serviciile de personalizare, vă oferim o gamă variată de produse promoționale. Descoperiți portofoliul nostru și cataloagele cu textile sau articole pentru promovarea afacerii dumneavoastră .
Toate informațiile le regăsiti mai jos; descriere, detalii, prețuri, stocuri, iar dacă ceea ce căutați nu corespunde, așteptam solicitarea dumneavoastră pe email.

MALFINI

Produsele textile din colecția MALFINI® se fac remarcate într-un mod deosebit, fiind disponibile într-o varietate de croieli, gramaje, materiale și culori, având însă un lucru în comun, și anume că vă puteți baza pe calitatea acestora și confortul oferit. Indiferent dacă sunt folosite în scop publicitar, pentru activități sportive sau purtare zilnică, acestea poartă întotdeauna cu mândrie imprimări sau broderii bine realizate.

Descoperă cele 4 categorii MALFINI, Malfini Premium, Piccolio și Rimeck fiecare vă ofertă o varietate de tricouri, hanorace, geci, șepci, veste, sacoșe și multe altele . În catalog veți găsi gama completă cu prețuri, detalii, și stocuri in timp real. Pentru comenzi, discounturi și oferte speciale așteptăm cererea dumneavoastră .

COOL PROMO 

Colecția promo 2021 este cea mai variată gamă de produse  și cadouri promoționale de pe piață. Catalogul cuprinde peste 50,000 de articole de la produse uzuale precum pixuri, brelocuri, ghiozdane pana la cadouri de lux . Descoperă lumea promoționalelor care este la un click distanță, iar noi vă garantăm că veți avea cele mai deosebite campanii de promovare, oferindu-le clienților dumneavoastră obiecte promoțioale personalizate.

Trebuie să creați un produs cu aspect nou și extraordinar? Sunteți în locul potrivit. Colecția noastră vă oferă un o gama de produse special concepute pentru a fi personalizte integral. Aceste produse speciale vă asigură că mesajul dumneavoastră este întotdeauna prezentat cu stil. 

CĂNI

Cu peste 100 de modele de cani și obiecte ceramice catalogul nostru vă propune să fiți creativi și să realizam împreună un produs special, de care să vă bucurați mult timp. Vă oferim 50 de modele certificare special create pentru a fi personalizate prin diverse metode unice precum sablare, decalcomanie, print, pictură manuală ceramică, decorare cu cristale și finisaje unice realizate cu aparatură de ultimă generație. Cu o capacitate de execuție industrială, ceramicele și cănile personalizate vor fi produsul ideal pe care să-l alegeți pentru viitoarea dumneavoastră campanie de publicitate.

cana
Promotionale

OBIECTE PROMOTIONALE

Suntem importatori direcți de cadouri și obiecte promoționale, colaborăm cu cei mai importanți furnizori de pe piața din Europa și Asia, iar serviciile de personalizare nu sunt externalizate, toate imprimările sunt exclusiv realizate în România. Cu o experiență pe piața de advertising de peste 14 ani am oferit clienților un loc în care să aibă tot necesarul pentru a realiza produse promoționale de calitate la preturi accesibile. Colaborăm cu cele mai cunoscute agenții de publicitate de pe piața locală, dar și cu clienți beneficiari are au locul lor special în portofoliul nostru. Ne face plăcere să fim aici pentru toți cei care doresc un obiect promoțional bine făcut !

AGENDE

Cadourile elegante din piele naturală și materiale ecologice precum fetru, fac parte din colecția premium de produse promoționale destinate personalizării. Serviete, portofele, juranle, notesuri sau accesorii pentru călătorie sunt doar câteva din articolele ce fac parte din acest catalog .

Gravare laser, personalizare în relief prin embosare sau imprimarea serigrafică sunt serviciile de marcare cu logo-ul companiei dumneavoastră.

portofel
Mascot logo

Echipamente de lucru

Incepand cu anul 2015, am devenit unici distribuitori pentru Romania a echipamentelor Mascot Workwear.

O gama de echipamente concepute dupa cele mai inalte standarde cu certificate industriale si norme internationale. 

Top
×