0727605541

Cataloage Mascot

Mascot WORKWEAR- tested to work!

 

Înființat în 1982
Proveniența: Danemarca
Producție: Vietnam, Laos
Sortiment: 24000 articole de îmbrăcăminte, accesorii și pantofi de lucru.

Mascot este producător specializat de echipamente de lucru și protecție, cu o mentalitate scandinavă, oferă cele mai performante echipmente, cu un sortiment variat adresat meșterilor profesioniști și persoanelor care lucrează în sectorul serviciilor, al transporturilor și al industriei. Materialele folosite de înalta calitate și durabilitate precum TENCEL®, COOLMAX®, CORDURA® etc. ofertă confort , siguranța și design.

Gama Mascot este împărțită în sortimente în funcție de sectoarele de utilizare, astfel se pot alege produse specifice fiecărei necesități.

Acoperă toate categoriile de lucru, secțiunile principale și sub categoriile sunt:

Generic – pentru toate industriile

MASCOT® UNIQUE - Gama bi-coloră Unique oferta un design elegant și diferit, ideal pentru activitățiile zilnice de lucru. Din material textil TENCEL®, confortabil și potrivit pentru spălatul industrial.
Produse: Una dintre cele mai cuprinzătoare game de produse MASCOT, cuprinde opt combinații bi-colore de materiale și două variante monocrome. Articole recomandate pentru o gamă largă de lucrători din industrie și construcții.

MASCOT® AQUA - Echipamente impermeabile ușor de purtat, anînd posibilitatea de a fi purtate peste echipamentul standard.
Produse : jachete și pantaloni impermeabili.

Constructii

MASCOT® ADVANCED - O gama revoluționară de echipamente ce folosește materiale strech, acesta oferă atât confort cât și libertate de mișcare . Proiectat și testat pentru a rezista în toate tipurile de vreme - rece, cald, vânt sau ploaie.
Produsele: pantaloni și pantaloni de lungime ¾ din materialesupraelastice ce ofera libertate de mișcare.
În special purtate de: muncitori în construcții și meserii, care au nevoie de cele mai bune articole de lucru.

MASCOT® HARDWEAR - O gamă largă de articole cu o croială modernă și ergonomică. Produse și pantaloni scurți și lungi , veste cu suport pentru scule, geci de iarnă ideale pentru muncitorii în construcții sau cei care vor să reflecte un stil vestimentar discret, produse ideale și pentru femei.

MASCOT® YOUNG - Ideală pentru cei nonconformiști această gamă oferă libertate de mișcare și impact vizual plăcut datorită cusăturilor în contrast, materialelor și croielii . Include pantaloni lungi și scurți , jachete și geci impermeabile.

MASCOT® MINI

Industrie

MASCOT® LIGHT - O selecție de articole confecționate din materiale ușoare, cusaturi triple pentru rezistență. Se adresează lucrătorilor din instrustie cu o gamă de culori închise. Ideale pentru echiparea de vară.

MASCOT® INDUSTRY - Confecționate special pentru curățare industrială cu certificare EN ISO 15797, aceste textile pot rezista la spălarea și uscarea industrială care garantează proprietățiile de durabilitate extinsă a materialelor si culorilor.
Produse din bumbac 100% natural, panză canvas și tercot, atât pentru vară cât și pentru iarnă. Echipamente pentru toate secțiunile industriale.
Pentru cei care lucrează în mendii umede sau afară.

MASCOT® IMAGE - Echipamente confecționate din tercot cu o croială clasică, în combinații de culori .

MASCOT® ORIGINALS - Gama originală de echipamente care cuprinde geci și combinezoane pentru iarnă.

Servicii

MASCOT® FRONTLINE - Pentru cei care lucrează cu publicul în domenii precum transport, instalații sau ingineri se recomandă această gama cu articole croite clasic, include denim, pulovere, cardigane, tricouri polo etc.

Esentiale

MASCOT® CROSSOVER - Piestele esențiale de lucru se regăsesc în această categorie. Cuprinde triocuri, bluze, cămăși și lenjerie de corp. Sunt recomandate pentru toate grupurile profesionale. Lenjeria de corp este potrivită în special pentru cei care lucrează în frig.

Echipamente de siguranță și protecție

Echipamnete de protectie cu standarde certificate din gama EN471:

MASCOT® MULTISAFE - O combinație unică, oferind cele mai înalte niveluri de siguranță, cele mai bune caracteristici și un confort excelent. Anti-static, antiacid și ignifug. Îmbrăcăminte de protecție multiplă - chiar și pentru sudarea cu flacără și arc. Gama include lenjerie de corp, produse de bază, îmbrăcăminte de iarnă și îmbrăcăminte de lucru cu sau fără elemente florescente.

MASCOT® SAFE SUPREME - O gamă largă de articole de îmbrăcăminte de lucru cu cel mai înalt nivel de siguranță de pe piață (EN ISO 20471) secțiunea este dedicată oamenilor care au nevoie de echipament de lucru fluorescent în orice moment al zilei.

MASCOT® SAFE LIGHT - Îmbrăcăminte de lucru superioară cu certificarea EN ISO 20471. În această gamă de produse, puteți găsi îmbrăcăminte de lucru fluorescentă funcțională, în două tonuri, care pune accent pe siguranță și confort; ideală pentru contractori, firme de construcții și companii publice.

MASCOT® SAFE COMPETE - Articole de protecție certificate EN 471 disponibile în opt culori și tratament cu Teflon® pentru rezistență la murdărie.

MASCOT® SAFE ARCTIC - Secțiune dedicată echimapentelor de protecție pentru vreme geroasă cu certificare EN471.

MASCOT® SAFE AQUA - Îmbrăcăminte florescentă impermeabliă cu certificare EN471.

MASCOT® SAFE CLASSIC - O gamă complementară pentru celelalte articole, cu tonuri fluorecente.

MASCOT® SAFE YOUNG - Gama completă de echipamente cu certificare EN471 disponibilă în combinație de roșu și elemente. Reflectiozante.

 

CATALOAGE

CERTIFICARI

EN 343 – Îmbrăcăminte impermeabilă și anti-vânt.
EN 342 – Certificat pentru vreme rece.
EN 343 – Îmbrăcăminte impermeabilă și anti-vânt.
EN ISO 11611 – Protecție pentru sudură.
EN ISO 11612 (înlocuiește vechiul standard EN531) și EN ISO 14116 (înlocuiește vechiul standard EN 533) – Protecție împortiva căldurii și a flăcări deschise.
IEC 61482-2 – Protecție împortiva arcurilor electrice .
EN 1149-3/5- haine cu proprietăți electrostatice EN 1149-3:2004- EN 1149-5:2008
EN 13034 – Certificat de protecție împortiva substanțelor chimice.
EN ISO 15797- Echipamente destinate curățării și întreținerii industriale.
EN ISO 20345-Stardard European pentru certificarea pantofilor de protecție.
Top
×